Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Når barnet starter i barnehagen

Den første tiden i barnehagen er viktig for at barnet får en trygg og god start i barnehagen. Både foreldre og barn blir kjent med barnehagen på en rolig og forsiktig måte, slik at det å begynne i barnehagen ikke blir en brå overgang for barna.

 

Fokuset vårt er «TIL BARNETS BESTE». Vi jobber med å skape et godt samspill med foreldre, og ha en kommunikasjon som er preget av respekt. Tett samarbeid med foreldre sikrer oss at vi kan tilrettelegge best mulig for barnet. Hele personalet er involvert i tilvenningen og vi kommuniserer tett med foreldre både muntlig og digitalt.  

 

Vårt opplegg for tilvenning går over 3 dager, men vi tilpasser tilvenningen etter barna behov. Vi tilrettelegger for individuelle behov så langt det er mulig.  

Ved barnehagestart opprettes en tilknytningskontakt, som følger barnet spesielt den første tiden. Dette gir barnet trygghet og skaper gode relasjoner. 

 

 

 

 

 

Personvern